Sett en kvarn från insidan?
|

Det är en fascinerande kombination av mekanik och riktigt gammalt hantverk. Två olika kvarnar kommer leverera mjöl till Lilla Bagis, och våra bagare har besökt dem båda. Först ut var Kullens kvarn där Eleonor och Gunnar Persson sedan 1989 bedriver … Läs mer

Får vi presentera Jacques?
|

Jacques är kanadensaren som mötte kärleken och blev bagare på Rosendals trädgård. From januari kommer ni att ses på Lilla Bagis, där han kommer jobba tillsammans med bekanta ansikten som Ann, Julia och Elodie. Jacques är en stark supporter av … Läs mer

Ett nytt Lilla Bagis!
|

Ett nytt år närmar sig – och ett nytt Lilla Bagis! Nya bagisboende ägare tar vid den 2/1. Tillsammans med er vill vi, Jacques och Carin Forest, fortsätta att driva och utveckla det Lilla Bagis som Mia och Max Bjurling, … Läs mer

Snart öppnar vi dörrarna till nya Lilla bagis!
|

Bacon ipsum dolor amet ball tip biltong buffalo, bresaola ham hock filet mignon short ribs. Andouille tongue short ribs t-bone picanha pork loin chuck tail. Strip steak porchetta tri-tip short loin, drumstick pork belly biltong jerky andouille turducken brisket pastrami … Läs mer